• Huren van de locals, ook deeleconomie

  Huren van de lokale bevolking, zij blij, wij blij
  Afgelopen zomer stuitten we op een mooi fenomeen binnen de deeleconomie tijdens onze rondreis door het prachtige Azië. Het openbaar vervoer hier is niet altijd even betrouwbaar, het is daarom fijn om eigen vervoer te hebben. Zo ben je niet gebonden aan tijden en specifieke plekken, optimaal genieten dus met het ultieme gevoel van vrijheid.

  scooter_huren_vietnam

  Verhuurbedrijven vind je genoeg in Azië. Bedrijven die fietsen, scooters en zelfs vloten verhuren voor toeristische prijzen. Per toeval kwamen wij een huisvrouw tegen die twee eigen scooters te huur had staan. Gezien de prijs een aantrekkelijker aanbod voor ons, maar buiten dat trok dit ook meer onze aandacht om het feit dat wij deze vrouw als het ware direct konden steunen door deze scooters bij haar te huren. We gingen op haar aanbod in, tekenden een ter plekke opgesteld contract en gingen met de scooters op pad.
  Eenmaal op de weg, werden we een beetje uit onze comfort zone getrokken door in de drukke straten van Danang, video erotic sex premium site Vietnam te rijden. Het was een leuke ervaring met een win win situatie!
  Wij een leuk avontuur, zij een extra zakcentje, dat is waar de deeleconomie om draait!

  ingezonden door Thien Bui, meer verhalen van haar op deze site