• Xbox gekregen van een vreemde!

    Onlangs heb ik gereageerd op een vermelding op de landelijke Facebook pagina Ik geef weg. Aangeboden werd een oudere versie cooden singles van de gewilde Xbox. En óf die gewild was! Heel toevallig reageerde ik toen de Xbox koud 3 minuten op de Facebook-site stond en ik was daardoor de eerste die reageerde. Er bleef geboden worden tot in ieder geval free mature sex video sites de dag erna, en het aantal liefhebbers liep op tot over de 150!

    Xbox gekregen op Ik Geef Weg

    Omdat ik zag dat deze afgehaald kon worden in Zaanstad, moest ik gaan schuiven met mijn agenda. Ik zou de box op kunnen halen op een vrijdag. Omdat het zo ver rijden was, vroeg ik hem mocht de gulle gever besluiten dat ik de nieuwe eigenaar werd van de Xbox, hij eventueel ook bereid was hem op te sturen. Dat was hij. En ja, ik werd de nieuwe eigenaar. Ik zeg erbij mócht de eigenaar dit besluiten, want deze heeft altijd het recht om te kiezen aan wie zijn product gegeven wordt. Vaak blijkt dit wel de eerste persoon te zijn die aangeeft interesse te hebben.

    Twee dagen later was ik in het bezit van een Xbox met wel meer dan 120 spellen. Mijn kinderen geloofden hun ogen niet. Ik http://ramtech.net.au/iqs/i2-dating-with-a-cause-site/ heb mijn dochters en vriendinnen verteld over deze site en over vergelijkbare sites. Een super ervaring! http://atlanticimpact.org/jy56-sex-porn-site/ Hopelijk ook voor vele anderen.

    – Angela en haar dochters